O NAMA

SP ADIO je saobraćajno preduzeće koja se bavi prevozom putnika duže od 25 godinana u medjumesnom i medjunarodnom saobraćaju . Uspesno se bavi prevozom putnika od 1991.g. kada je započelo sa radom I prevozom putnika na medjumesnim linijama sa Kosova ka Srbiji .

“ ADIO” danas vozi redovne linije iz Beograda i Niša do Prištine, Gračanice,Brezovice, Prizrena i Dragaša, a u planu je i otvaranje svojih medjunarodnih linija sa Kosova i iz Srbije ka zapadnoj Evropi.

Vozni park preduzeća ADIO sastoji se isključivo od visokokvalitetnih, turistickih autobusa najvećih evropskih proizvođača BERKHOF, NEOPLAN, TEMSA koji zadovoljavaju najviše svetske i evropske standarde.

Putovanje iz Beograda, Niša i ostalih gradova, ka Kosovu i sa Kosova će Vam biti udobnije samim saznanjem da su naši autobusi opremljeni toaletom, klimom, tv i audio opremom. Trudeći se da Vam putovanje bude što udobnije, kao I odmor nakon putovanja, naše ljubazno osoblje agencije će Vas i nakon vožnje poslužiti kafom, čajem ili sokom u našoj agenciji koja se nalazi odmah preko puta BAS stanice u Beogradu.

Održavanje i servisiranje našeg voznog parka obavlja se u moderno opremljenom servisnom centru u Prištini, kao i u ovlašćenim servisima u Beogradu.

Ponosimo se našim veoma ljubaznim, profesionalnim i sručnim vozačima koji iza sebe imaju milione uspešno predjenih kilometara, kao i saobraćajnim radnicima, profesionalnim i stručnim u svojoj oblasti, vernim i firmi i našim korisnicima.

ADIO se bavi i prodajom karata za sve destinacije po Evropi i Crnoj Gori, kako autobuskih tako i avio karata. Poseduje sopstveni, posebno kreirani i usavršeni kompjuterski sistem, koji vam pored rezervacije karata na našim linijama i za inostranstvo omogucava i kupovinu istih u našim agencijama.

Ako putujete za Evropu ili bilo gde po čitavom svetu možete nas kontaktirati, putovati sa nama do Beograda, mi ćemo Vam obezbediti kartu iz Beograda za Vašu željenu destinaciju, a Vi možete sačekati u našoj agenciji do polaska autobusa ili aviona.

U saradnji sa osiguravajućom kućom SAVA OSIGURANJE, vršimo prodaju osiguranja putnika po veoma povoljnoj ceni.

Naša kompanija se takođe bavi i iznajmljivanjem autobusa i minibusa za destinacije po vašoj želji, najmodernijim vozilima i po najpovoljnijim cenama u Srbiji.

U sklopu naše kompanije nalazi se i moderno opremljene agencije u Dragašu, Prizrenu, Brezovici, Gračanici, Prištini i Beogradu, u kojima se dok čekate prevoz možete opustiti uz ljubaznu uslugu osoblja Adia.

Putujte sa ADIO-m – uz naš slogan “ADIO IMA DUŠU” i svim putnicima od srca želi srećan put, udobno i sigurno putovanje!